Tuin onderhoud

Elke tuin heeft onderhoud nodig om er fraai en representatief uit te blijven zien. Zelfs een tuin die onderhoudsvrij is ontworpen en aangelegd heeft af en toe een klein beetje aandacht nodig.

Het gras moet worden gemaaid, straatwerk moet worden gereinigd, het onkruid verwijderd en de bomen en struiken gesnoeid. Wanneer dit niet gebeurd wordt de tuin een wildernis en dan is het er niet meer goed vertoeven. Genieten van de tuin maakt dan plaats voor ergernis en dat is zonde. Het bemesten van de tuin is belangrijk om de groei en bloei te stimuleren en onkruid in het gras minder kans te geven.

Ook bij een bedrijfstuin is onderhoud belangrijk, u wilt natuurlijk een goede indruk maken op uw (potentiele nieuwe) klanten!

Het tuinonderhoud (deels) laten uitvoeren

Niet iedereen kan zelf het tuinonderhoud uitvoeren of heeft verstand van boomverzorging zoals snoeien. Wij kunnen u helpen de tuin in goede staat te houden door, volgens uw wensen, bepaalde taken voor u uit te voeren. Ook kunt u het gehele tuinonderhoud aan ons over laten. Wij kunnen door ervaring en het juiste gereedschap het tuinonderhoud snel uitvoeren.

Werkzaamheden door het jaar heen

Uiteraard bespreken we eerst uw wensen en bekijken we uw tuin om te bepalen welk onderhoud op welk moment in het jaar uitgevoerd moet worden. Zo is het mogelijk alleen een onderhoudsbeurt in het voorjaar en najaar uit te laten voeren of kunnen we tijdens uw vakantie het tuinonderhoud tijdelijk op ons nemen.

Wij passen ons aan uw wensen aan en tuin en gaan daarom graag met u in gesprek om uw tuinonderhoud op een goed passende wijze voor u uit handen te nemen.